Goda skäl att välja Betalningskontroll

 

Betalningskontroll AB är en etablerad inkassobyrå med över 20 års erfarenhet av att hantera fodringar. Vi åtar oss inkasso- och affärsjuridiska ärenden samt säljer kreditupplysningar.

Betalningskontroll AB:s affärsmodell går ut på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder där vare sig årsavgifter eller någon bindningstid förekommer. Ett koncept som resulterat i att Betalningskontroll AB idag har över 2700 kunder, alltifrån större och etablerade företag till nystartade enmansföretag.
 
Med trevliga och erfarna handläggare, vår egen jurist Halina Lind samt Göteborgsadvokaten Kristofer Munde på Advokatbyrån GRANIT AB och Stockholmsadvokaten Stefan Christensson på Christensson & Roth Advokater AB är vi ett bra alternativ som samarbetspartner för kredithantering.
 
Kredithantering kan vara svårt att överblicka för den oerfarne och regelverket är förhållandevis snårigt. Internationaliseringen där alltmer av affärerna sker över landsgränser och en allt större påverkan från den Europeiska Unionen på de regelverk som tillämpas ökar komplexiteten ytterligare. En stor fördel att arbeta med en byrå som Betalningskontroll AB är den expertkunskap och det internationella nätverket som erbjuds. Bland Betalningskontroll AB:s medarbetare finns en bred ekonomisk och juridisk kompetens och byrån utgör en del av det internationella samarbetet av oberoende inkassobyråer –League International for Creditors.